Rijlessen op een prettige manier

Inmiddels heb ik al 2 jaar mijn rijbewijs. Mijn rijbewijs heb ik weliswaar met een faalangst rijexamen gehaald, maar dit kwam omdat ik vaak onzeker was bij examens. Toch heb ik mede dankzij rijschool Amersfoort mijn rijbewijs redelijk snel gehaald. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik tijdens mijn lessen mij altijd prima op mijn gemak voelde, en zij gaven mij altijd het idee dat ik niet kon falen. Mijn rij-instructeur zei altijd: “je kan alleen dingen goed doen tijdens het rijden. Fouten maken doe je niet tijdens het rijden want rijden is iets wat je moet ervaren en langzaam maar zeker kunt leren. Met deze gedachte ben ik vervolgens mijn (praktijk en theorie) examen in gegaan.

Ook mijn broertje wilt slagen

Inmiddels rijd ik veilig over de weg, en ben ik rijschool Amersfoort zeer dankbaar dat ik heb mogen slagen. Tegenwoordig is mijn broertje ook bezig met het nemen van lessen en hoopt hij binnenkort zijn rijexamen te halen. Alvorens moet hij binnenkort eerst opkomen voor zijn theorie-examen. Hiervoor heb ik hem vaak getoetst, al hopend dat hij net als ik gewoon overal in één keer voor zal slagen.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Utrecht? Neem dan contact op met rijschool Utrecht!