Reparatie poorten | ROMASS de poorten specialist

Opzoek naar een poorten specialist voor de reparatie van uw poorten? Dan bent u opzoek naar de techniekers van ROMASS voor het herstellen van uw poorten. ROMASS is al jaren de reparatie specialist van alle merken en typen poorten in heel Belgiƫ. Tijdens een reparatie kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan wanneer u hier niet de juiste kennis van hebt. Daarom adviseren wij om altijd een erkende en ervaren technieker in te schakelen voor een reparatie

Reparatie poorten

U heeft de techniekers van ROMASS nodig wanneer bijvoorbeeld de motor defect is of de kabels zijn gebroken. Onze techniekers zijn voorzien van een servicebus met een voorraad van onderdelen zoals kabels en motoren. Zo kunnen ze op locatie direct defecte onderdelen vervangen waardoor de meeste reparaties direct uitgevoerd kunnen worden. Het demonteren en monteren van onderdelen kan gevaarlijke situaties opleveren. Om ervoor te zorgen dat een poortblad niet ineens naar beneden komt vallen, is het belangrijk dat de onderdelen op de juiste wijzen worden gedemonteerd en gemonteerd.

We hechten veel waarden aan de veiligheid van onze klanten en personeel. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn al onze techniekers professioneel getraind om alle reparaties op een veilige en snelle manier uit te voeren. Dankzij de juiste kennis kunnen we alle problemen met een poort oplossen.

Reparatiedienst inschakelen

Heeft u thuis of op het werkt een defecte poort en wilt u ROMASS inschakelen voor de reparatie? Dit kunt u snel en eenvoudig doen via onze website of telefonisch. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u moet invullen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Indien u liever telefonisch een storing wilt aanmelden kunt u ons bereiken op 078/484996. U krijgt een van onze medewerkers aan de lijn. Samen met een medewerker van ROMASS vult u ons formulier in.

Meer informatie over onze poorten reparatie service kunt u terug vinden op onze website.