Remeha Ketel kopen

Indien u overweegt een Remeha ketel te kopen neemt u een verstandig besluit. De Rehema ketel staat bekend om zijn degelijke kwaliteit en prima levensduur. Gewoon een goede CV ketel tegen een eerlijke prijs.

Welke Remeha Ketel?

Remeha brengt diverse type CV ketels op de markt. We vertellen u graag meer over de afzonderlijke kwaliteiten van de 3 meest verkochte types Remeha CV Ketels bij CV ketel specialist De Eilanden te Stellendam.

Remeha Avanta

De Avanta is verkrijgbaar in diverse series. Hij is uiterst modern en compact, waardoor deze CV ketel vrijwel over plaatsbaar is in huis. Met de Avanta koopt u een stuk betrouwbaarheid, doordat dit type vrijwel nooit dienst weigert!

Remeha Calenta

De Calenta is een combi ketel, waarvan een zeer hoog rendement wordt gegarandeerd. Binnen het segment van HR scoort de Calenta op gebied van jaargebruiksrendement op tapwater het beste; een hele prestatie! De Remeha Calenta biedt bovendien een zeer laag energieverbruik en daarbij dus het beste rendement op tapwater. Met de aanschaf van een Remeha Calenta neemt u een verstandig besluit op energie besparing, waardoor deze CV ketel zichzelf ten opzicht van andere ketels deels terugverdient!

Remeha Tzerra

Technologisch hoogstandje op gebied van CV ketels! De Remeha Tzerra is opgebouwd uit losse units en biedt hiermee een zeer hoge betrouwbaarheid. Daarnaast kenmerkt de Tzerra zich door zijn zeer fraaie & kleine uiterlijk!