Reinigingsmiddelen voor het wassen van je auto

Reinigingsmiddelen voor het wassen van je auto

Een auto wassen is iets wat iedereen kan en dat hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Wanneer je de voorkeur geeft om een auto of ander voertuig zelf te wassen dan hebben we hier straks een aantal goede tips. Als je het liever niet zelf doet dan kan je ook altijd langskomen in onze wasstraat van Truckwash 1 gelegen te Roosendaal en Rilland. Daar kan je niet alleen terecht voor het wassen van je auto, maar ook een caravan wassen of trucks zijn altijd welkom bij ons. Wij verzorgen de cleaning van je wagen namelijk met de allergrootste zorg.

Tips voor het wassen van je auto

Ga je thuis je auto wassen? Gebruik dan de volgende tips:

  • Eerst spoelen en wassen met een speciale auto shampoo en dan pas poetsen
  • Een tuinslang is natuurlijk helemaal handig
  • Gebruik microvezel doekjes om krassen te voorkomen
  • Voor het poetsen gebruik je één van onze pads
  • Vervang regelmatig het water in de emmer, want hier blijven vuilresten achter
  • Vergeet de velgen niet te reinigen. Gebruik hier een velgenreiniger voor. Daarna kan je het afronden met water en zeep of afwasmiddel.

Een caravan wassen is ook mogelijk bij ons

Je kan thuis de caravan reinigen, maar bij onze truckwash hebben we speciale wasboxen. Niet alleen voor auto’s, maar ook voor caravans. Er is zelfs een trap en een ophoging, zodat je ook bij de bovenkant van je caravan/camper terecht kan. Wanneer je zelf een caravan wilt wassen dan kan dit ook met de producten uit onze shop. We hebben een grote selectie aan A-merken die kwaliteit garanderen. Zo heb je altijd een product