Project onder controle hebben

Bent u op zoek naar een goed online systeem waarmee u de beheersbaarheid van verschillende projectportfolio’s in handen hebt? Dan is de Oracle Primavera echt iets voor u! Ook bij ons op de onderneming maken wij veelvuldig gebruik van de Oracle Primavera en sindsdien hebben wij de projecten helemaal onder controle. Terwijl wij eerder totaal geen overzicht over de projecten hadden, hebben wij deze hedendaags wel in de volledigheid!

De Oracle Primavera heeft een enorm sterke focus op capaciteit en kosten. Hierdoor vormt de software een enorm volledig en vooral gedetailleerd systeem. Zelf hebben wij de Oracle Primavera dankzij een specialist dat in de regio van Rotterdam is gevestigd. Via een andere onderneming ben ik in aanraking met het product gekomen, tevens een goede vriend van mij. Hij hoorde mij wel eens klagen over de projectleiders, die gewoon vaak de risico’s van beslissingen niet inzagen, en hierdoor vaak projecten niet volledig goed lopen. Dit is dankzij de Oracle Primavera P6 helemaal verleden tijd, en het bedrijf en het systeem loopt op rolletjes.

Bekijk de website voor meer informatie

Wil jij meer informatie over deze aanbieder, en ben jij benieuwd naar de kosten van de Oracle Primavera P6? Bekijk dan eens de website van de aanbieder!