Programma voor factuur en offerte

Een offerte is een document waarin staat beschreven wat de wensen van een klant zijn en wat dit gaat kosten. Het is mogelijk dat ook een planning en de voorwaarden hierin besproken worden. De bedoeling is dat de klant deze accepteert en een koopverdrag aangaat. Als de offerte geaccepteerd wordt is de tweede stap een factuur. Hierin is de koop vastgelegd en staat hoeveel de klant het bedrijf verschuldigd is. Het maken van een offerte of factuur gaat door middel van een programma voor factuur.

Hoe werkt het?

Op workspace vindt u de basis van een factuur of offerte. U maakt een account aan en kunt deze basis offerte of factuur openen. Het enige wat u hoeft te doen is het logo en de huisstijl van uw bedrijf toe te voegen en de juist tekst en cijfers erin te zetten. Vervolgens is de factuur of offerte klaar en kan deze verzonden worden naar de klant. De klant kan de factuur of offerte vervolgens digitaal bekijken en zelfs accepteren of afwijzen via internet. Het maken, bekijken en afwijzen van een offerte wordt u dus erg makkelijk gemaakt.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in deze software voor het maken een een factuur of offerte? Ga dan snel naar de website van workspace en ga direct aan de slag.