Problemen met leren?

Ben jij een leerling of heeft u een zoon of dochter die in een mindere periode van zijn school zit, bijvoorbeeld door gebrek aan motivatie, problemen thuis die afleiden of desinteresse voor het vak? Dan is dit het ideale bedrijf voor u of jou! Huiswerkbegeleiding in Oegstgeest, dit bedrijf zorgt ervoor dat jij weer beter wordt in de vakken waarbij je nu slechte cijfers haalt. Zij pakken het erg serieus op en hoe dan ook zul je resultaat zien.

Werkwijze huiswerkbegeleiding Oegstgeest

Uw kind komt uit school naar hun toe in Oegstgeest. Bij binnenkomst vraagt de supervisor welke vakken uw kind gaat volgen die dag, en zij zorgen dat uw kind bij de juiste begeleider qua vakinhoudelijke kennis terecht komt. De begeleider maakt een planning met uw kind in het leerlingvolgsysteem. Deze planner kunnen zij desgewenst met uw kind meegeven of naar u mailen.

Voordelen Studie Opstap bij huiswerkbegeleiding

Studie Opstap biedt:

  • Kleinschalige begeleiding, dus persoonlijke aandacht
  • Ruime vakinhoudelijke kennis van begeleiders
  • Aandacht voor plannen en leren leren
  • Extra ruime openingstijden rond toetsweken
  • Speciale trainingen voor leerlingen met faalangst

Heeft u kind last van één van deze dingen die hierboven staan vermeld en u wilt hier hulp bij? Dan is dit het ideale bedrijf die u zoekt. Of heeft u huiswerkbegeleiding in Wassenaar nodig? Dit kan ook, kijk op de website voor meer informatie.