Pro deo advocaat in Amsterdam gezocht voor uw scheiding?

Pro deo advocaat Amsterdam gezocht voor uw scheiding? Voor de meeste mensen is een scheiding in zijn eenvoud al duur, maar als u dan ook nog de hulp van een advocaat nodig heeft kunnen de kosten behoorlijk hoog oplopen. Maar heeft u wel het nodige geld hiervoor beschikbaar? Want ondanks dat we steeds verder uit de economische crisis krabbelen hebben veel mensen nog steeds niet veel te besteden. Toch is bezuinigen op een advocaat bij een echtscheiding meestal niet de juiste keuze. Voor de mensen die niet in staat zijn om de rechtshulp zelf te betalen is er een mogelijkheid voor een toevoeging. Lees meer over de toevoeging in deze blog.

Pro deo advocaat werkt met toevoeging

Pro deo advocaat Amsterdam helpt u uit de brand als u gaat scheiden en een advocaat nodig heeft, maar het geld niet beschikbaar kunt stellen. Hoe dit kan? Vrij simpel eigenlijk; een advocaat die op pro deo basis werkt krijgt een deel van het salaris van u, en de rest vergoedt de overheid! Op deze manier krijgt u niet te maken met torenhoge kosten voor een advocaat. En toch krijgt u dan een advocaat van kwaliteit voor uw scheiding. Helaas kan niet iedereen deze rechtsbijstand ontvangen, u moet hier wel geschikt voor zijn. Afhankelijk van de inkomen en/of vermogen wordt er een bijdrage vastgesteld.

Contact opnemen

Pro deo advocaat bij een scheiding is soms dé oplossing. Het hebben van geen- of te weinig geld hoeft dan geen probleem te vormen. Klik op de linkjes die u hier ziet om contact op te nemen met de bovengenoemde pro deo advocaat. Als het goed is krijgt u dan te weten of u in aanmerking komt, of kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen. In dit gesprek krijgt u dan alsnog te horen of u van deze dienst gebruik kunt maken. Iedereen verdient het om een goede scheiding te krijgen, en daarbij hoort natuurlijk een uitstekende advocaat, zelfs als u het geld eigenlijk niet heeft!

pro deo advocaat