Popcorn Time werkt niet op iOS 8.2? Hoe kan ik dit oplossen?

Het is noemenswaardige dat de bovenstaande tutorial over hoe om te downloaden Popcorn Time iOS-app voor Apple-apparaten geschikt voor iOS 7 en iOS 8.1 is. Als je je iPhone 6/6 Plus updaten naar iOS 9.3 of iOS 8.2, het is triest om je te vertellen dat Popcorn tijd niet meer werkt, laarzen en dan crasht of heeft behoefte aan een wachtwoord om toegang te krijgen. Je gek? Wees niet, mijn vriend. U kunt repareren Popcorn Tijd werkt niet op iOS 9.3 / 8.2 probleem met de onderstaande oplossingen.

Oplossing 1-films kijken op de iPhone iPad Offline plaats Download Popcorn Time iOS 9.3 / 8.2 App

Laat me je vragen wat je doel voor het downloaden van Popcorn Time iOS app of Playbox app? Heel duidelijk! Alleen voor het bekijken van films op je iPhone iPad altijd en overal, toch? Maar vergeet niet er is niet alleen een manier om dit te laten gebeuren. Als je wilt tijd en energie te besparen en niet van plan te worden gehinderd door dit of dat soort “niet werkt” probleem, dan kunt u proberen op deze once-for-all oplossing : gratis te downloaden films naar de iPhone iPad voor offline te kijken. (krijg je ook weg van de eindeloze netwerk jam en mobiele dataverbruik)

Het is bijna onmogelijk voor u om te garanderen dat de plaats waar je verblijf in is overspoeld met signaal of Wi-Fi, en als je eenmaal een netwerk-defici├źnte gebied te betreden, uw Popcorn Time of Playbox iOS-app is uit te voeren. In een dergelijk geval kan alleen de gedownloade films op de iPhone iPad uw entertainment leven verrijken. Dus hier kun je de top-notch film downloader- toepassing MacX Video Converter Pro om gratis Hollywood Bollywood-films / 1080P / 720P downloaden 4K UHD van YouTube of ga gewoon naar freemoviedownloads6, divxcrawler.to, downloadfreefullmovie om gratis films in volle lengte te downloaden.

Popcorn Time Alternative Playbox

Oplossing 2-Resort aan Popcorn Time Alternative Playbox voor iOS 9.3 iOS 8.3 iPhone iPad

Playbox, self-bogen als de beste entertainment app, is de sterkste concurrent van Popcorn Time. Ook als een vrije maar veilige app, deze film app kunnen gebruikers films kijken tv-programma’s op Android, Windows Phone, evenals iOS iPhone iPad (iOS 8.3 / 9.3 inbegrepen). Zo kunt u kijken naar Popcorn Time films op iOS iPhone iPad op Playbox app, in plaats van het downloaden van Popcorn Time app en het betrekken van andere complexe dingen.

Behoefte om u eraan te herinneren dat het duurt ongeveer 24 uur voor Playbox voor iOS te worden geactiveerd, maar dan wanneer het klaar is kun je streamen, downloaden en airplay films naar uw geliefde iPhone 6s / Plus / 6/6 Plus, iPhone SE, iPad Pro, iPad mini 4 / Air 2, etc.