Pilat en Pilat meubel collection

Kom kennis maken met de gezellige familie van Pilat en Pilat en ontmoet een boeiende collectie aan nichten, neven, ooms, tantes en een moeder. Allemaal vertaalt als meubelstuk binnen de Famylje Collection van Pilat en Pilat. Zij zijn vormgegeven als comfortabele gastvrije stoelen, praktische uitnodigende kasten en grote robuuste tafels waaraan u gezellig met de complete familie kunt eten.

Kok Wooncenter en de collectie van Pilat en Pilat

In het grootste design center van midden-Nederland bent u van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de Famylje Collection van Pilat en Pilat. Wij stellen u graag voor aan de prachtige massief houten meubels en de ambachtelijk vervaardigde stoelen en tijdloze inspirerende kasten. De meubels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en met de grootste zorg en aandacht voor het materiaal. Waarbij een liefde voor massief hout als rode draad door de collectie loopt.

Op de speciale pagina van Pilat en Pilat vindt u al een voorproefje van de collectie. Maar voor de echte ervaring raden wij u aan langs te komen bij Kok Wooncenter. Hier ervaart u zelf de pure ambacht van deze sympathieke collectie waarbij u zich direct thuis zult voelen. Neem snel een kijkje op de website om het complete assortiment te bekijken.