PGP blackberry

Het is alom bekend dat je je computer moet beschermen als je een virus en andere bedreigingen wilt vermijden. Je download een antivirus en zorgt ervoor dat niemand je computer kan infecteren. Zo ook je mobiele telefoon.

Je telefoon staat ook open tot allerlei soorten bedreigingen, want je gebruikt het ook om op internet te gaan en social media te gebruiken. Als je op stap gaat maak je vaak gebruik van gratis wifi en dat kan problemen met zich meebrengen. Je weet niet wie allemaal zo je smartphone kunnen binnendringen en bij je persoonlijke informatie komen. Dit is al erg wanneer je alleen persoonlijke informatie op je telefoon hebt, maar als je ook werk documenten erop hebt is dat nog erger.

Elite Privacy biedt je de oplossing aan die je nodig hebt om je smartphone de ultieme bescherming te geven. Al je documenten, notities en foto’s worden in een vault geplaatst zodat niemand bij ze kan komen. Je kunt ze dan ook verplaatsen naar een andere toestel. Elk chat bericht kun je versleutelen zodat vreemde mensen ze niet kunnen lezen. Data aftappen is ook van de baan.

Het is ook mogelijk om berichten op je telefoon en die je verstuurd hebt te vernietigen. Wanneer je telefoon gestolen wordt gaat niemand bij je privé informatie kunnen komen, omdat die goed beveiligd zijn.

Elite Privacy speels dit alles klaar door gebruik te maken van Ciphr. Het gebruikt ECC en PGP om je smartphone de ultieme bescherming te geven. Je kunt dit installeren op je Samsung en BlackBerry phone. Het werkt op oudere PGP toestellen, dus als je een oudere PGP BlackBerry hebt kun je het ook daarop installeren.