Persoonlijke contacten door middel van naambadges

Voor in mijn winkel vind ik het belangrijk dat er persoonlijk met de klant word omgegaan. Het is dan ook belangrijk dat zij onze namen kunnen zien door middel van onze naambadges. De luxe naambadges zorgen tevens voor het professionele uiterlijk van het personeel en maakt duidelijk dat zij werken in onze boetiek.

Professionele en luxe vakantie

Als een klant ergens op terug wil vallen hoeft hij alleen de naam te onthouden. Zo kunnen de klanten persoonlijk contact hebben met de werknemers en geeft het een prettig gevoel. 

De badges zelf zijn van een prachtige kwaliteit die een goede uitstraling geven naar de klanten toe. Het ziet er professioneel uit en oogt heel chique. Daarnaast hoef je met deze badges niet een gaatje in jouw mooie kleding te maken maar kun je gemakkelijk met een magneet deze badges dragen. 

Luxe badges met magneten

De luxe badges van Clip 4 you zien er prachtig uit en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze leveren ontzettend snel en je kunt ze in het aantal krijgen dat jij graag wenst. Een mooie naambadge is in een winkel erg belangrijk als jij gericht bent op je klanten en het persoonlijk contact. Het zijn goede badges die lang mee gaan en een geweldige uitstraling geven.