Partyverlichting voor elk klein en groot feest!

Partyverlichting? Dat is tegenwoordig veel meer dan de zo bekende discobal die in de jaren zeventig furore maakte en het leven van de huidige vijftigers en zestigers geregeld op de kop zette. Heel veel meer zelfs. Partyverlichting staat inmiddels ook voor zwaai- en flitslampen, voor spiegelbollen en voor vele andere soorten disco verlichting. Partyverlichting staat in ieder geval voor een zee van licht en geeft spektakel aan elk feest, groot en klein, binnen én buiten. Partyverlichting geeft elk feest een extra dimensie. En: de sfeerverhogende lampen koop je net als andere partyverlichting online bij erkende bedrijven die precies weten hoe je deze partyverlichting het beste kunt gebruiken. Ook kunnen ze adviezen geven over welke partyverlichting het best bij een bepaald type feest past.

spiegelbol

Een zwaai- of flitslamp kan net als een discobal al heel veel verschil maken op een feest. Behalve in het verkeer worden deze lampen ook gezien als dé sfeermaker bij uitstek. Deze lampen heb je in verschillende kleuren, passend bij elk (thema)feest. En bovendien: een zwaailamp koop je bijvoorbeeld met een halogeenlamp, meestal met een draaiende spiegel maar ook met de modernste ledlampen. Ook populair zijn de al even bekende flitslampen. Je kent ze wel, van de politie of van een ambulance. Ook deze lampen zijn ideaal om net even extra cachet te geven aan je feest.

Gezelligheid

Feestje buiten? Dat kan vaak prima, ware het niet dat je dan altijd te maken hebt met donkere hoeken die al op voorhand minder gezelligheid betekenen. Met partyverlichting geef je ook die hoeken gezelligheid en in elk geval licht. De verlichting is tegenwoordig zó goed, dat ook een buitje of een storm geen roet in het eten zal gooien. Een feest in de winter of op het ijs, in de stromende regen of onder stormachtige omstandigheden? Het kan allemaal.

Lichteffecten

De discobal? Die is er nog steeds. Gelukkig maar. Nog niet zo lang geleden was zo’n discobal al heel wat. Nu is dat anders en is de discobal al bijna een relikwie van vroegere tijden. De huidige partyverlichting staat synoniem voor zwaai- en flitslampen, lichtsets, lichteffecten, lasers en rookmachines. Complete sets of los, basic lichtset en basic partyverlichting? Prima mogelijk allemaal. Ledlichten in een zwaailamp zorgen voor elke gewenste sfeer. Uitbundig als het moet, functioneel als gevraagd; voor sfeerverlichting langs doeken en wanden bijvoorbeeld. Met partyverlichting wordt zelfs van het meest aftandse schuurtje een partyplace gemaakt.

Zwaailampen

Met een zwaai- en flitslamp alleen ben je er natuurlijk niet, door het grote aanbod is het soms best lastig kiezen. Neem alleen al de kleur: oranje, blauw, groen, rood, wit of geel. Past dat bij je feest? En wat te denken van de wattages, want je hebt de lampen met allerlei soorten voeding: van netstroom tot sigarettenplug en van 12V tot wel 230V. De lampen kunnen bevestigd worden via een zuignap, maar ook met een klem en koop je een lamp, dan wordt doorgaans het montagemateriaal meegeleverd. Mooi is ook dat in bepaalde gevallen zelfs de rotatiesnelheid instelbaar is.

Partyverlichting was ooit de zo herkenbare discobal. Anno 2018 maakt die discobal al lang het verschil niet meer. Zwaailampen, flitslampen, spiegelbollen en allerlei spots zijn tegenwoordig dé manieren om voor sfeer te zorgen. Dat kan zelfs op plaatsen waar geen stroom is of waar niet bekabeld kan worden. Er zijn voor het optimaal functioneren van de verlichting tegenwoordig prima draadloze accu’s beschikbaar. Deze laten de spots prima werken, vaak zijn ze ook nog eens draadloos bestuurbaar via DMX. Met spots alleen al is er direct sprake van sfeer. Het ontbreken van kabels geeft bovendien een nette en professionele sfeer. Vroeger struikelde je tijdens de maandelijkse disco-avond tenminste een keer over snoeren en kabels. Je wist niet beter, dat was de partyverlichting toen.

Discolamp

Wat kan nog meer allemaal? Een discolamp gecombineerd met andere partyverlichting, met de net zo bekende stroboscoop en het bekende blacklight. Of een tientallen meterslange prikkabel; eenvoudig en doeltreffend en ook al weerbestendig. Wie echt uit wil pakken, kiest voor lichtpalen van soms wel meer dan twee meter hoog. Voor naast het podium of om de ingang van een feest te markeren. Het zal dan helemaal niemand ontgaan dat er iets groots te gebeuren staat. Kleiner. Knusser? Bewegend licht en discolampen zijn dan vaak al voldoende. Partyverlichting is er voor elk feest, hoe groot of klein dan ook. Wie een kleiner feest houdt en het geheel toch net even wat extra’s wil geven, kan met een zwaai- of flitslamp prima uit de voeten. Bovendien zijn deze lampen prima betaalbaar, eenvoudig te monteren en zijn deze lampen er in diverse kleuren en zijn ze op verschillende manieren van voeding te voorzien.

Het aanbod aan partyverlichting is groot. Ook een discobal kopen doe je bij in feestverlichting gespecialiseerde bedrijven als bijvoorbeeld zwaailamp.nl. Er zijn gespecialiseerde bedrijven in partyverlichting en ook discoverlichting die voor elk feest de juiste partyverlichting en aanverwante artikelen online te koop hebben. Die je bovendien op weg kunnen helpen, die als geen ander weten waar je op moet letten hoe de verschillende materialen gebruikt moeten worden en bovendien advies kunnen geven over zaken als stroomvoorziening van de partyverlichting. Bovendien koop je bij erkende bedrijven vaak de bekendere en beste merken partyverlichting. Soms huur je er gewoon een lichtman of vrouw bij. Ben je helemaal verzekerd van het best denkbare licht op je feestje. Oh ja, geef de vertrouwde discobal wel een mooie ereplaats tussen de moderne partyverlichting op je feest? Opdat wij die niet vergeten.