Parket is weer als nieuw

Mijn vrouw en ik wonen al een aantal jaren samen in het altijd gezellige Groningen. Mijn vrouw en ik hebben elkaar destijds ontmoet op de Hogeschool van Groningen en zijn destijds zo dusdanig verliefd op elkaar geworden, dat wij destijds al besloten om samen een huisje te kopen. Nu een aantal jaren later wonen we nog altijd samen, maar willen wij graag ons vloer laten schuren. Dit hebben wij laten doen door parket schuren Groningen.

Ons parket is weer als nieuw!

Een afspraak maken met de expert op het gebied van vloeren was heel gemakkelijk. Via internet heb ik een gratis offerte aangevraagd, waarna ze allereerst vervolgens bij ons thuis kwam voor een gratis vloerinspectie. Vervolgens zagen zij waar de problemen zaten, en hebben zij vervolgens ons verteld hoe zij het gaan aanpakken. Vervolgens begonnen de experts met het schuren van het parket, en je zag gelijk toen zij eenmaal aan het werk waren dat je echt te maken had met specialisten. Onze vloer is weer als nieuw, en dat allemaal dankzij deze specialisten!

Heeft u een houten en wilt u deze laten schuren? Neem dan eens contact op met houten vloer schuren Groningen! Deze hebben bij mijn ouders de houten vloer compleet geschuurd, en ook dit was echt topwerk!