Palletkachel met een unieke gave

Een palletkachel met een unieke gave is niet zomaar gevonden. De mensen uit België moeten er zelfs de grens voor over, want deze zijn te koop in Nederland. Ja precies, in ons eigen Nederland.

De kat

De kat van de buren is al jarenlang een plaag voor de hele buurt. De buurt is liever zonder deze kat dan met deze kat, maar aangezien niemand ook een dierenbuul is wordt hij in zijn waarde gelaten en laten we hem leven zoals hij dat wil. Tot dat de buurman een hele mooie palletkachel gekocht had. Je denkt nu misschien dat de kat in de palletkachel werd gegooid, maar dat kan natuurlijk niet. De palletkachel en de kat hebben eigenlijk helemaal niets te maken, maar aan de nadere kant ook weer wel. Sinds dat de buurman een palletkachel buiten heeft staan komt de kat namelijk heel erg graag bij de buurman omdat het daar zo lekker warm is en laat hij onze tuin mooi met rust.

Houtenkachels

De andere buurman heeft nu een houtenkachel gekocht. Laten we hopen dat deze dezelfde functie krijgt zodat de kat zelfs nog kan kiezen en helemaal niet meer bij ons in de tuin komt. Dan is iedereen van het probleem af en geniet iedereen van de rust, want de kat ligt lekker rustig bij de buurman te genieten van de warmte die uit de palletkachel komt.