Overijssel ontdekken en kamperen op een gezellige gezinscamping

De gezinscamping in Overijssel Camping Heidepark bevindt zich vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Omringd door de prachtige natuur is Camping Heidepark een plezier voor jong en oud. Een typisch voorbeeld van een mooi stukje Nederland waar genoeg te beleven is en vooral te genieten. Want een vakantie in het buitenland is niet altijd nodig om tot rust te komen.

Een kindvriendelijke familiecamping!

De camping richt zich zowel op jong als oud. De camping is namelijk geheel autovrij dus kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Laat ze lekker over de camping rennen en met andere kinderen spelen. Deze camping doet er alles aan om  kindvriendelijk te zijn. En dat is ze gelukt!

Er is genoeg te beleven. Zo beschikt de camping over een verwarmd zwembad waar het heerlijk is om de dag te beginnen met een duik. Maar ook in de omgeving van de camping kan gezwommen worden. In het nabijgelegen natuurgebied is hiervoor de gelegenheid. Maar behalve zwemmen biedt de omgeving mogelijkheid tot wandelen en fietsen. De fietsen kan je gemakkelijk op de camping huren. En als je ’s avonds tot rust wil komen bij de camper, tent, vakantiehut of bungalow? Dan biedt de camping gratis Wifi aan. Camping Heidepark is een ideale kindvriendelijke familiecamping dus!