Op vakantie bij Sunparks

Het is mogelijk om op vakantie te gaan naar een ver land, maar de leuke vakanties liggen dichterbij huis dan je denkt. Zo zijn er veel leuke bungalows te vinden in Nederland, maar ook bij onze buren in België. Voor een vakantie van goede kwaliteit kun je terecht bij Sunparks.

Over Sunparks

Sunparks zijn vakantieparken van het Nederlandse bedrijf Center Parcs Europe. In totaal beschikt Sunparks over vier parken in België. Twee hier van bevinden zich aan de kust, eentje in de Ardennen en eentje in Kempen. Er is dan ook een brede keuze uit parken van Sunparks.

De Haan aan Zee

De Haan aan Zee is een van de vier parken van Sunparks. Voor de liefhebbers van strand is dit het ideale park. De Haan aan Zee ligt namelijk op wandelafstand van het strand De Haan. Voor het gevoel van maximale luxe ben je bij hen aan het juiste adres. Je verblijft namelijk in een vakantiehuis met privé tuin. Mocht je er graag een dagje op uit willen of een leuke activiteit willen ondernemen dan is dat natuurlijk mogelijk. De vele mogelijkheden voor zowel binnen als buiten activiteiten vallen erg goed in de smaak bij zowel jong als oud.

Boeken met korting
Het is mogelijk om jouw vakantie bij De Haan aan Zee te boeken met korting. Dit geldt tevens niet alleen voor dit park, maar ook voor de andere drie parken van Sunparks. Door gebruik te maken van een kortingscode Sunparks kun je snel en gemakkelijk profiteren van leuke kortingen.