Op Citytrip naar Madrid

Wil je last minute naar spanje maar je weet nog niet welke stad, dan raden wij jou Madrid aan. Madrid is de hoofdstad van spanje  en is de 2de grootste stad uit de Europese Unie.  Ondanks dat Barcelona  een meer populair bestemming is bij de toeristen, raden wij jou aan om je vakantie naar spanje op lastminutespanje.nl te boeken richting Madrid. 

Madrid is een heuse wereldstad met veel indrukwekkende bezienswaardigheden.  Deze stad bied veel activiteiten voor zowel jong als oud. Voor mensen die graag gebouwen gaan bezichtigen kan je  het palacio Real bezoeken, dit is het koninklijke paleis in Madrid.   Dit is het werkpaleis van de koning van Spanje en is gebouw tussen 1738 en 1764.  Het heeft een oogverblindende tuin  waarin je duidelijk Engelse architectuur terug kan vinden en het hele paleis is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen.

Ook is Madrid een populaire bestemming bij de jongeren want er is een bruisend  uitgaansleven in Madrid.    Madrid heeft tal van discotheken zoals de Ananda, dit is  een openlucht discotheek  waar alle soorten muziek gedraaid  en waar de jongeren tot in de vroege uurtjes verblijven.

Ook voor de mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis kunnen Madrid als hun vakantiebestemming  vastleggen.  Madrid heeft rijk gevulde geschiedenis die je nog altijd kan terugvinden in de stad. Als je door stad wandelt  zie je nog tal van pleinen, parken en bruggen  van in de 16de eeuw.   Ook napoleon heeft Madrid een tijdje in handen gehad waarna in Madrid de eerste republiek werd uitgeroepen.  Gedurende de Spaanse burgeroorlog was Madrid één van de steden die het zwaarste getroffen was.

Zoals we nu reeds verteld hebben zie je dat Madrid een stad is waar voor ieder wat wils is en zeker de moeite waard is om eens te bezichten, twijfel dus niet en ga op vakantie met als vakantiebestemming: Madrid.