Online een Mini?

Een Mini is een eigenwijze auto. Mooi, maar eigenwijs. Het is ook niet een auto waarvan je er iedere dag tien tegenkomt op de weg. Als je een Mini wilt hebben dan kan dat nog een lastige zaak worden. Natuurlijk kun je een nieuwe Mini kopen bij de BMW-dealer, maar dan betaal je natuurlijk wel de hoofdprijs. Een nieuwe Mini is toch al gauw wel boven de €21.000. Daar heb je dan een Mini 3-deurs voor. Maar er zijn natuurlijk veel meer Mini’s en het kan best zijn dat jouw keuze op één van de andere modellen valt, bijvoorbeeld de Mini 3-deurs Seven Edition, de Mini 5-deurs, dezelfde Mini weer maar dan de Seven Edition (5-deurs dus, voor de duidelijkheid), de Mini Cabrio, de Mini Clubman of de Mini Countryman. Voor dit laatste model betaal je al meer dan €32.000 voor een nieuwe auto. Je hebt dan wel een extra grote Mini, wat op zichzelf eigenlijk weer een beetje vreemd is, een ‘grote Mini’.

Maar goed, als een nieuwe Mini niet binnen je budget past dan ga je voor een tweedehands Mini. Maar, zoals al aangegeven zie je de Mini niet zo heel veel op de weg. Hoe zit het dan met het aanbod van de Mini occasions. Vooral ook als je ziet dat een Mini vaak een bewuste keuze is en dat mensen de auto vaak helemaal afrijden. Hoe vind je dan zo snel een Mini. Het antwoord: tegenwoordig kun je ook een tweedehands Mini online kopen.

Je bestelt als het ware gewoon je occasion online, net zoals je een paar schoenen bestelt of een nieuwe TV. Gewoon van achter je computer of tablet. Zelfs met je telefoon kan dat. De auto wordt dan aan je geleverd en alles kan dan binnen enkele dagen in kannen en kruiken zijn.

Een online tweedehands auto kopen is erg gemakkelijk, want je kunt een goede vergelijking maken in het aanbod. Je kunt verschillende modellen vergelijken en kijken welk model Mini jou het beste bevalt. Vaak heb je dan ook nog de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen, wat het kiezen helemaal op maat maakt. Als je tevreden bent over jouw keuze bestel je de auto. Heel simpel allemaal.