Online betalen via AfterPay

Weleens gehoord van AfterPay? Dit is een betrouwbare online betalingsmogelijkheid, waarmee je achteraf kunt betalen. Lees hier hoe AfterPay precies werkt, en bij welke webshops je kunt betalen via AfterPay. 

Online bestellen

Steeds meer mensen doen aan online shoppen. Het voordeel hiervan is dat je lekker thuis vanachter je laptop een bestelling kunt plaatsen: je hoeft er niet je deur voor uit. Een nadeel is dat het soms lastig is om er achter te komen welke webshops nu betrouwbaar zijn. Het komt weleens voor dat mensen iets bestellen en betalen, maar vervolgens niks thuis ontvangen. Om dit te voorkomen kun je het beste achteraf betalen. Zo weet je zeker dat je niet voor niks ergens voor betaald.

Bestellen met AfterPay

Een betrouwbare manier van achteraf betalen is AfterPay. Het kopen met AfterPay werkt heel gemakkelijk. Wanneer je tijdens het bestelproces bij een webshop het AfterPay logo ziet, kun je hier op drukken. Vervolgens zal aan je worden gevraagd of je je persoonlijke gegevens kunt invullen. Nadat je dit hebt gedaan voert AfterPay een controle uit van je persoonlijke gegevens en je kredietwaardigheid. Is dit allemaal in orde, dan krijg je groen licht en is de bestelling gelukt. Vervolgens kun je wachten op je pakketje.

Betalen met AfterPay?

Na het kopen met AfterPay en het ontvangen van je pakketje krijg je een mail van AfterPay inclusief een betalingsoverzicht. Vervolgens kun je online via AfterPay betalen. Ben je niet tevreden met je pakketje? Dan kun je hem gewoon weer retour verzenden, en hoef je niks te betalen.