Onderhoudscontract garagedeur afsluiten

Snel een onderhoudscontract garagedeur afsluiten

Wil je snel online een onderhoudscontract afsluitenĀ om je garagedeur te onderhouden? Dan ben je opzoek naar ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de onderhoudsspecialist van alle types en merken garagedeuren. Door intensief gebruik van een garagedeur kan er slijtage ontstaan aan de verschillende onderdelen. Om eventuele slijtage te voorkomen adviseren wij van ROMASS om de garagedeur jaarlijks preventief te onderhouden. Door een onderhoudscontract af te sluiten bij ROMASS laat u jaarlijks een professionele onderhoudsmonteur jouw garagedeur onderhouden. Naast het voorkomen van slijtage zorgt jaarlijks onderhoud er ook voor dat de levensduur van je garagedeur wordt verlengd. Tevens zorgt onderhoud er ook voor dat de kans op eventuele storingen wordt verkleind en dat je meer inzicht krijgt in de kosten van onderhoud van je garagedeur.

Tijdens een onderhoudsbeurt kijkt de monteur of de onderdelen van de garagedeur nog goed werken. Indien er een onderdeel vervangen moet worden, wordt dit in overleg met de jou gedaan. De kosten van een onderhoudscontract zijn exclusief onderdelen die eventueel vervangen moeten worden.

Online onderhoudscontract garagedeur afsluiten

Via de website van ROMASS kan je snel en eenvoudig een onderhoudscontract afsluiten. Volg de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier. Kies vervolgens een voorkeursmaand wat voor jou het beste uitkomt om de onderhoudsbeurt plaats te laten vinden. Wij nemen in de voorkeursmaand contact met jou op om een afspraak te plannen voor de onderhoudsbeurt. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de onderhoudsbeurt een SMS van de onderhoudsmonteur dat hij onderweg is. Na afloop functioneert je garagedeur weer optimaal.