Onderhoud en service industriepoort

Bent u opzoek naar een firma die industriepoort service en onderhoud kan uitvoeren in heel BelgiĆ«? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. Een industriepoort is voor veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Wanneer een industriepoort niet meer kan functioneren kan dit de toegangsweg naar een bedrijfspand blokkeren waardoor de bedrijfsprocessen in gevaar kunnen komen. Om deze problemen te voorkomen adviseren we om jaarlijks onderhoud en service aan uw industriepoort te laten uitvoeren. Dit voorkomt storingen aan uw industriepoort.

Service industriepoort

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle types en merken industriepoorten en laad en lossystemen. Onze vakkundige techniekers hebben kennis van alle soorten industriepoorten. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Door de ruime ervaring en de uitgebreide kennis bieden we een professionele service aan voor firma’s wanneer er problemen ontstaan met de poorten.

Met een servicecontract bij ROMASS Business hoeft u zich geen zorgen meer te uw poorten langdurig stilstaan door een storing. Met een servicecontract komen techniekers jaarlijks langs om uw industriepoorten te keuren en onderhouden volgens de vastgestelde normen. Om de veiligheid van personeel en bezoekers te waarborgen is het wettelijk verplicht om industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden volgens de NEN-normen. Onze techniekers onderhouden en keuren de poorten volgens de wettelijke eisen.

Indien er na het onderhoud toch een interventie ontstaan aan uw poort kunt u gebruik maken van de service industriepoorten van ROMASS Business. Binnen 2 uur staat er een technieker bij u op locatie om de problemen met uw industriepoorten op te lossen.

Industriepoort service afspreken

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen voor een industriepoort service? Dan kunt u een servicecontract bij ROMASS Business afsluiten. Wij bieden verschillende servicecontracten aan. Afhankelijk van het aantal poorten, uw wensen en het gebruik van uw poorten kunt u uit drie verschillende pakketten kiezen. Een volledig overzicht van onze servicecontracten kunt u vinden op onze website. U kunt ook contact opnemen met een van onze adviseurs. Ze zijn bereikbaar op 03/8080702.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.