Onderhoud automatische poorten

ROMASS Business is de onderhoudsspecialist voor het onderhouden van alle merken en types automatische poorten. Of het nu gaat om een automatische overheadpoort, rolpoort of snelrolpoort. Voor ROMASS Business is dit geen probleem. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en beschikken over de juiste kennis om uw automatische poorten vakkundig te onderhouden.

Jaarlijks onderhoud automatische poorten

Om de veiligheid van industriële poorten te waarborgen is er EN 13241-1 norm ingesteld waaraan de poorten moeten voldoen. Om aan te kunnen tonen dat automatische poorten hieraan voldoen is het wettelijk verplicht om ze jaarlijks te laten keuren volgens de vastgestelde normen. ROMASS Business biedt verschillende onderhoudsprogramma’s aan waarbij we ook uw poorten jaarlijks keuren. Door het jaarlijks onderhouden van uw automatische poorten blijven ze in topconditie en worden versleten onderdelen vervangen of hersteld. Hierdoor blijft de poort naar behoren functioneren en wordt de kans op een storing verkleind. Daarnaast worden de poorten zo onderhouden dat ze voldoen aan de wettelijke eisen en door de keuring heen komen.

Onze techniekers zijn professioneel opgeleid, waardoor ze over de juiste kennis beschikken om alle merken en types automatische poorten te onderhouden. Ze worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Om ervoor te zorgen dat onze techniekers op locatie versleten of defecte onderdelen direct kunnen vervangen, beschikken ze over een ruime voorraad van reserve onderdelen van alle merken poorten. Zo kunnen ze direct op locatie onderdelen vervangen, waardoor een poort weer optimaal kan functioneren. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra het onderdeel is geleverd, sturen we een technieker uw kant op om het onderdeel te plaatsen.

Onderhoudsprogramma afsluiten

Bij ROMASS kunt u snel en eenvoudig online een onderhoudsprogramma afsluiten. Afhankelijk van uw wensen, aantal poorten en soort poorten bieden we verschillende programma’s aan. Alle onderhoudsprogramma’s zijn zo opgesteld dat uw voldoet aan de wettelijke eisen. U hoeft zich bij ROMASS Business geen zorgen meer te maken of u voldoet aan de wettelijk vastgestelde eisen. Daarnaast heeft u met een onderhoudscontract toegang tot onze storingservice. Indien er een storing of interventie ontstaan aan een van uw automatische poorten komt er zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om het probleem op te lossen. Zo heeft u zo min mogelijk last van een storing en komen uw bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Voordelen van automatische poorten onderhoud

Onderhoud aan automatische poorten levert een aantal voordelen voor uw firma op. Allereerst verkleind het de kans op een interventie. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud en keuring voor kostenbesparing. De hoge kosten die vaak komen kijken bij een interventie komen niet meer voor. Indien er toch een interventie optreed aan uw automatische poorten, zullen dit veelal kleine problemen zijn die niet veel kosten. Als laatste voordeel zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de levensduur wordt verlengd.

Voor meer informatie over onze onderhoudsprogramma’s en diensten kunt u een kijkje nemen op onze website.