Oma’s badkamer tips

Een schone badkamer is belangrijk omdat je hier jezelf opfrist. Hygi├źne is dus van essentieel belang. Zou je het niet enorm fijn vinden om handige badkamertips te gebruiken bij het reinigen van je badkamer.

Glanzende tegels

Zijn jouw badkamertegels niet meer zo glanzend als dat ze ooit zijn geweest? Een tip om ze weer zo glanzend te krijgen als voorheen is door goedkope shampoo op een doekje te doen en hier de tegels mee in te wrijven. Door dit een paar minuten in te laten trekken en door dit meerdere keren te hebben herhaald, gaan de tegels weer glimmen

Tegelvoegen

Tegelvoegen hebben van nature dat ze snel verkleuren. Dit zorgt er voor dat deze tegels minder fris ogen en zorgt er dus voor dat de badkamer er minder fris uitziet. Toch kun je deze tegelvoegen weer mooi krijgen door ze met een oude tandenborstel en een beetje verdunde bleek in te smeren. Dit moet je even in laten trekken en vervolgens afspoelen.

Heb je al van alles geprobeerd om je badkamer schoon te krijgen maar lukt het je niet om die weer schoon te krijgen? Het schoonmaakbedrijf in Rotterdam helpt je graag bij het schoonmaken van jou badkamer. Bekijk voor meer informatie ook de website.