Hoe je met SEO specialist beter gevonden kan worden dan concurrent

U zoekt een SEO specialist, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn namelijk de SEO specialist die u kan helpen bij uw online marketing uitingen! Hoe kan het nu toch zijn dat je directe concurrent beter wordt gevonden op het internet?

Wat is er aan de hand?

Je hebt al een tijd overwogen om online te gaan verkopen met je boekenwinkel. Je hebt namelijk al jaren een goedlopende boekhandel in Amsterdam, hierdoor ben je al een tijd aan het nadenken over eventuele uitbreiding van je afzetmarkt. Je hebt daarom besloten om via een partij een webshop af te nemen. Je bent er achter gekomen dat dit wat geld heeft gekost, maar je bent nu de trotse eigenaar van de webshop. Je komt er alleen na een aantal weken achter dat de verkoop in de winkel beter loopt dan in de webshop, eigenlijk nog beter gezegd: de webshop loopt helemaal niet! Je erkent dat dit een probleem is, want de webshop van je directe concurrent loopt tienmaal beter, maar hoe kan dit?

Ieder zijn specialisme

Als je ervoor hebt gekozen om een webshop aan te schaffen, dan ben je er waarschijnlijk achter gekomen dat je verkoop niet geheel optimaal is. Tot je grootste ergernis kom je erachter dat je directe concurrent wel veel online verkopen heeft, daarom ben je toch benieuwd hoe dit tot stand is gekomen. Dit is vrijwel simpel hoe het mogelijk is dat hij wel veel meer verkoopt. Je bent er namelijk achter gekomen dat hij een SEO specialist heeft ingehuurd. Als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!