Noodzakelijk en handig om een tekst naar het Engels te vertalen

Engels is een echte wereldtaal. Dit omdat er ontzettend veel landen zijn waar Engels de eerste taal is. Dit is zelfs in elk werelddeel te vinden. Daarnaast zijn er ook nog tig landen waar Engels als tweede taal gesproken wordt en zijn er bovendien landen waar heel goed Engels gesproken wordt. Zoals bijvoorbeeld in Nederland, waar Engels een vak is op school. Daarom komen wij veel met Engels in aanraking en is het soms noodzakelijk of handig om dingen naar het Engels te vertalen.

Vertalen?

Vertalen van Nederlands naar Engels is niet ontzettend makkelijk. U kunt vast goed Engels spreken, maar de spelling en grammatica zijn een tweede. Schakel daarom Tongo Vertaalbureau in. Dit is een vertaalbureau met een breed netwerk van freelance vertalers. Zo ook Engelse vertalers. Zij zorgen voor een foutloze tekst, bijvoorbeeld een vertaalde huwelijksakte of een website die in het Engels moet komen. Voor slechts 11 cent per woord kunt u een tekst vertalen. Deze is foutloos en altijd klaar voor de deadline. Kies voor Tongo Vertaalbureau en u kiest voor kwaliteit.

Contact opnemen

Heeft u vragen over het vertalen van een tekst? Of wilt u graag een tekst laten vertalen door Tongo Vertaalbureau? Ga dan naar de website van dit vertaalbureau in Rotterdam om contact op te nemen.