Nieuwe supplementen

SARMs zijn een relatief nieuw en erg populair supplement onder sporters. Toch weten veel mensen nog niet precies wat SARM’s precies zijn. Dit artikel gaat dieper in op deze supplementen en de werking ervan. SARM’s zijn ook wel te vergelijken met anabolen. Anabolen hebben echter vele nare bijwerkingen, SARM’s hebben deze niet. Deze supplementen zijn dan ook ideaal voor sporters die snel resultaat willen zien.

 

De afkorting van deze supplementen staat voor het volgende: Selective Androgen Receptor Modulator. Wat positief en nieuw is aan deze supplementen, is dat ze selectief werken. Zo stimuleren ze de opbouw van spiermassa, maar hebben ze geen negatieve effecten op tepels, de prostaat en haargroei. Om deze reden kiezen steeds meer sporters ervoor om SARM’s te gebruiken als aanvulling op hun sportvoeding in plaats van anabolen.

 

Het gebruik van deze supplementen zal voor velen klinken als een droom die uitkomt. Iedere sporter droomt van een gespierd lichaam waar hij zo min mogelijk voor in hoeft te leveren. SARM’s zijn daarom ideaal. Bij het gebruik hiervan behoud je je haar en krijg je geen onwenselijke effecten omtrent haargroei, prostaat en tepels.

 

Naast SARM’s, is S4 andarine ook een steeds populairder wordend supplement onder sporters. Dit supplement geeft je een spiermassa met meer definitie. In tegenstelling tot SARM’s zorgt deze S4 andarine niet voor een snellere opbouw van de spiermassa. Over het algemeen zien de meeste mensen deze andarine als een veiliger alternatief voor de steroïden die meestal gebruikt worden. Bovendien is andarine gewoon op te eten. Het is dus erg makkelijk om in te nemen en je merkt bijna niet dat je het neemt. Wanneer je overstapt op andarine zul je vrijwel gelijk verandering merken in je lichaam. Je zult snel veel ontwikkeling zien. Omdat dit supplement geen overbodig vocht je spieren in helpt, heb je geen last van opgeblazen spieren.