Nieuwe Samsung bij Castle Telecom

Je huidige mobiel is aan het kapot gaan of is kapot. Je wilt daarom een nieuwe telefoon. Heb je al gekeken naar welke je wilt? Kijk dan zeker even naar de Samsung Galaxy Note 4. De geruchten zijn dat ze helemaal geweldig worden. Als je deze ooit wil gaan kopen, moet je dat zeker even bij Castle Telecom doen. Daar hebben ze alles.

Waarom een Samsung Galaxy note 4?

De Samsung Galaxy Note 4 zal waarschijnlijk een hele snelle processor krijgen, deze wordt ook wel de octacore processor genoemd. De Note serie van Samsung staat bekend om haar high end specificaties en daarom zal de Samsung Galaxy note 4 deze ook hebben! Daarnaast hebben de Samsungs een heel goed scherm dat een helder en prachtig ligt geeft.

Er is nog niet bekend wanneer dit model uit de Galaxy Note-serie zal worden gelanceerd, hoewel september 2014 vaak wordt benoemd. Verzeker je vast van de telefoon en schrijf je in voor de voorverkoop.

Vooraf aanmelden

Wil jij graag een Samsung Galaxy note 4 kopen of toevoegen aan je abonnement? Dan zul je helaas nog even moeten wachten, de telefoon is nog niet uit. Als ze toch uit komen, kan je deze het beste kopen bij Castle Telecom. Ze hebben een fijne service en ze bieden vele abonnementen aan!