Nieuwe kleding voor uw winkel inkopen

Wilt u graag een nieuw kledingmerk aan uw winkel toevoegen en bent u nog op zoek naar een geschikt kledingmerk? Denk dan eens aan het merk City of Sails. City of Sails is een populair kledingmerk op het midden en het hogere segment. Het merk heeft luxe casual kleding in het assortiment die door veel mensen erg mooi wordt bevonden. De naam van het kledingmerk komt oorspronkelijk uit Australië. Het merk bevindt zich al enige jaren op de Nederlandse markt en wordt steeds populairder. 

Kleding

Het assortiment aan kleding is zeer uitgebreid. Zo bent u hier bijvoorbeeld aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie bermuda’s die u aan uw collectie kunt toevoegen. Daarnaast vindt u hier onder andere polo’s en shirts. Het merk heeft collecties voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen kunt u hier kleding inkopen.

City of Sails kleding inkopen

Bent u geïnteresseerd en zou u graag deze merkkleding in willen kopen voor uw eigen kledingwinkel? Klik dan hier. Hier vindt u een overzicht van de collecties die het merk aanbiedt. Daarnaast kunt u via de website ook een brochure aanvragen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. De contactgegevens hiervoor vindt u ook op de website.