Nieuwe keuken in Hengelo aanschaffen?

Toen onze buren vertelden dat ze binnenkort de keuken gingen verbouwen, vroeg ik hen waar ze dan hun nieuwe keuken hadden gekocht, klonk het alsof het uit één mond kwam: Hengelo. Op mijn vraag waarom ze voor hun nieuwe keuken naar Hengelo gingen vertelden ze me dat het bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring had, goed en vrijblijvend advies gaven, eerlijke prijzen hadden, heel veel aanbiedingen hebben, een uitstekende service en een eigen montage dienst hadden. Daarnaast vonden zij het allerbelangrijkste dat ze een lange en zekere garantie op hun keuken kregen. Toen ik die avond eens op de site keek waar mijn buren hun nieuwe keuken hadden besteld in Hengelo, stond ik verteld van de vele mogelijkheden op het gebied van keukens. Wat is alles toch enorm veranderd de laatste 30 jaar, want zolang was het geleden dat ik mijn keuken had uitgezocht. Zo zag ik dat je de bestaande modules van de keuken ook kunt krijgen als meubels in de aangrenzende woonruimtes, zoals een boekenkast of een verlichte vitrine. Zo creëer je een soepele overgang van de keuken naar de woonkamer. Ik weet zeker dat wanneer ik een nieuwe keuken wil, ik zeker ga kijken in Hengelo naar een nieuwe keuken.