Nieuw telefoon en abonnement

Het werd tijd dat ik een nieuw abonnement ging afsluiten. Ik koos voor een abonnement van T-mobile. Ik zit al jaren bij T-mobile en vind dit een prettige provider. De kosten zijn helder, het bereik is goed en als er een keer wat is dan wordt ik altijd vriendelijk geholpen voor de klantenservice. Alleen over het toestel was ik nog niet helemaal uit. Tegenwoordig is er zoveel keuze! Ik wist wel dat ik voor een Samsung wilde gaan want mijn laatste toestel was ook van dit merk, deze is zeer goed bevallen.

Welke Samsung zou ik kiezen?

Een beetje overdonderd door de ruime keuze bezocht ik de website van Castle. Hier hebben ze een prettig overzicht van de mogelijkheden en specificaties. Ik was blij dat ik iets vond waar ik mee vooruit kon! Omdat ik twijfelde tussen diverse toestellen van Samsung besloot ik contact op te nemen met Castle voor een advies. Ik werd ontzettend vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Mijn keuze werd een om een Samsung Galaxy Zoom K te kopen. Dit is een van de nieuwste modellen van Samsung. Het model heeft een super goede camera die ik kan gebruiken tijdens mijn eerstvolgende vakantie, daarnaast ligt ie lekker in de hand en heeft ie veel geavanceerde mogelijkheden volgens de laatste techniek.