Moe van het moe-zijn? Mindfulness helpt!

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt, pieker je regelmatig, voel je je vaak gestrest of heb je last van angst, pijn, ziekte of vermoeidheid? Wil je verlichting van je klachten? Denk dan eens aan mindfulness. Natuurlijk heb je het begrip al eens voorbij horen komen of misschien ken je mensen die erover verteld hebben maar heb je je al eens echt verdiept in wat mindfulness voor je kan betekenen? Ervaring leert dat mindfulness werkt om meer in het hier en nu te leven, meer te genieten, minder te stressen en om met meer energie in het leven te staan. Het is geen tijdelijke oplossing voor je problemen, het gaat niet om symptoombestrijding maar mindfulness geeft een blijvend resultaat.

Mindfulness geschikt voor iedereen

Mindfulness bestaat uit een training met een afzienbaar aantal contacturen. Meestal ben je een week of 8 onderweg in een groep en wordt er van je verwacht dat je ook thuis aan het werk gaat met opdrachten. Dit thuiswerk is cruciaal voor een goed resultaat dus zorg ervoor dat je je hiervoor inzet en houd rekening met de tijd dat het je kost. In veel gevallen kunnen ook kinderen aan een mindfulnesstraining mee doen. Hiervoor wordt wel een minimum leeftijd gehanteerd. Er bestaan voor kinderen aparte groepen.

Het is de moeite waard

Bij mindfulness Zwolle zijn ze zeer ervaren. Neem gerust eens contact ze op en leer wat mindfulness Zwolle voor je kan betekenen. Het is de moeite waard en jij bent de moeite waard. Investeer in jezelf en ga gelukkiger door het leven. Liever nu dan later. Profiteer van de jarenlange ervaring en misschien steek je anderen nog wel aan. Mindfulness wordt al duizenden jaren toegepast en dat is niet voor niets!

mindfulness Zwolle