Mijn vrouw en haar webshop

Mijn vrouw heeft afgelopen jaren afscheid genomen van haar vaste baan. Mijn vrouw heeft altijd al graag voor zichzelf willen werken, en gezien het feit dat ze veel geld heeft gespaard, wilt zij dit nu gaan investeren in haar eigen bedrijf. Mijn vrouw heeft een webshop laten maken, en hierop gaat zij allerlei producten verkopen die zij vanaf het buitenland laat importeren. Mijn vrouw heeft voordien al vele promotie gedaan, dus naamsbekendheid heeft ze al gecreëerd.

Mond op mond reclame

Mijn vrouw heeft vooral gebruik gemaakt van de mond op mond reclame. Zo begint ze altijd over haar webshop, en bovendien heeft mijn vrouw ook veel gebruik gemaakt van de social media. Mijn vrouw was voordien een projectleider bij een internet marketing bureau, dus mijn vrouw weet precies welke schakels zij moet gebruiken om bekendheid te creëren. Op deze manier zal haar webshop sowieso een succes worden, en hoef zij niet bang te zijn dat het gaat floppen. Bovendien behoud ik gewoon mijn baan, waardoor er altijd genoeg inkomsten zijn. Haar webshop kunnen we dan ook bestempelen als een extra.

Wil ook jij een Magento webshop laten maken door een specialist? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel en lees meer over de specialist op het gebied van webshop/website creatie.