mijn verpakkingsmateriaal

Ik heb al jaren een restaurant, bij mij kun je van alles eten en drinken. Mensen begonnen mij steeds vaker te vragen om een doggybag, en ook kreeg ik regelmatig de vraag of ze ook bij mij konden afhalen. Ik begon er steeds meer over na te denken, als er nou zoveel mensen geinteresseerd zijn in mijn eten voor thuis, dan is het een slim idee om daar misschien eens aan te beginnen. Er was veel vraag naar dus ik had er een goed gevoel over.

Het enige wat nog miste in mijn plan waren verpakkingen waarin mensen mijn eten mee naar huis konden nemen, of waarin wij eten naar de mensen konden toe brengen. Ik vind het belangrijk dat het er goed uit ziet, en dat mijn maaltijden goed aankomen bij de klanten. De verpakkingen moesten dus geheel op maat zijn en van goede kwaliteit.

Ik ben eens gaan zoeken op het internet en ik kwam uit bij een groothandel in verpakkingsmateriaal, dit leek mij een hele goede optie voor mijn maaltijden en drankjes. Op deze manier konden mensen gewoon thuis mijn heerlijke maaltijden eten, zodat ze thuis een beetje het idee krijgen dat ze uiteten zijn!

Ik ben erg tevreden over de verpakkingen. Al een heel aantal mensen hebben genoten van mijn gerechten bij hun thuis. Ook als mensen hun bord niet op kunnen maar toch tot aan de laatste hap willen kunnen genieten hebben ze nu een mogelijkheid dat te doen doordat ik hun een doggybag kan aanbieden!