Mijn sloopauto werd opgehaald

Mijn auto was een tijdje geleden al afgekeurd, en ik had geen flauw idee wat ik nu met mijn auto moest doen. Mijn auto werd bestempeld als een sloopauto, omdat de dagwaarde van de auto lager was in vergelijking met de reparatiekosten. Het leek me dus dan ook totaal niet rendabel om reparatiekosten van 1200 euro te betalen, voor een auto dat vervolgens maar over een waarde van een kleine 400 euro beschikt. Toch kwam ik uiteindelijk in aanraking met een win-win situatie!

Sloopauto op laten halen

Via een oud-collega van mij kwam ik in aanraking met sloopauto Roosendaal. Mijn oud-collega had al enig ervaring ermee. Hij kwam telkens met de fabel van; verkoop je auto nou aan een sloop! Terwijl ik bij mezelf dacht van; wie wilt er nou geld geven voor een auto dat niet eens maar kan rijden? Maar niets bleek minder waar. De sloop bood mij aan om mijn auto bij mij thuis op te halen, en ze boden mij zelfs nog een geld bedrag aan!

Vervolgens ben ik gaan sparen voor een nieuw autootje, maar wie had gedacht dat ik ooit nog geld zou krijgen voor mijn al overleden auto? Bedankt oud-collega voor de tip, en dankjewel sloopauto Roosendaal voor het kopen van mijn sloopauto!