Mijn nieuwe slaapkamer met mooie accessoires

Mijn favoriete woonmerk is La cerise sur le gâteau, veel van mijn vriendinnen vinden het wat kinderlijk maar ik vind het ontzettend stoer en schattig. De prachtige grafische prints worden overal in doorgevoerd en alle accessoires matchen op deze manier goed bij elkaar

Een hippe inrichting met grafische details

De producten zijn gemakkelijk te bestellen bij NR310, dit is mijn favoriete webshop op gebied van woonaccessoires en meubeltjes. Ze verkopen allerlei verschillende merken waar ik zelf gek op ben en alles is ontzettend bijzonder. De hippe producten kun je goed met elkaar combineren maar zijn ook op zich allemaal stuk voor stuk bijzonder.

Mijn bestelling voor mijn nieuwe slaapkamer was dan ook snel geplaatst en ik had weer veel meer besteld dan dat de bedoeling was. Ik vind het altijd leuk als mijn huisje er goed bij staat. Deze keer bestelde ik niet alleen van La cerise sur le gâteau maar ook van een ander merk

Het lichtlab leek mij geweldig voor mijn lampen. Ik had standaard lampen van de ikea, ook prima, maar ik wilde iets spectaculairders. Op deze manier kwam dat goed tot zijn recht. Prachtige kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar. Ik zit alweer te spieken voor een nieuwe bestelling van deze twee leuke merken.