Mijn broertje en ambulances

Afgelopen jaar hebben mijn vriendin en ik een hele leuke cadeau gegeven aan mijn broertje. Deze is afgelopen jaar 18 geworden, en hij is helemaal gek van de ambulance. Om deze redenen hebben wij hem een ambulance pak cadeau gedaan. Ambulance kleding kopen kan heel gemakkelijk online, dus het was voor ons ook nog eens heel gemakkelijk om het cadeau aan te schaffen. Wij hebben dit namelijk lekker heerlijk vanachter onze laptop gedaan, terwijl wij lui op de bank zaten.

Gek van de ambulance

Mijn broertje is al jarenlang fan van de ambulance. Nadat hij zelf ooit met de ambulance werd opgehaald, nadat hij zijn been gebroken had, heeft dit bij hem zo’n enorme indruk gemaakt, dat hij zelf nu hedendaags helemaal fan is van de ambulance. Gelukkig breekt hij nog net niet zijn been, om met de ambulance opgehaald te worden, maar dat hij het echt iets geweldigs vindt, is iets wat als een paal boven water staat. Hij studeert hedendaags dan ook medicijnen, en hij hoopt zo zijn steentje bij te kunnen dragen aan de bevolking.

Wil ook jij ambulance- of EHBO kleding kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van de specialist. Mijn broertje heb ik er blij mee gemaakt, nu is het uw beurt.