Mediation in Lelystad: vertrouwelijk een oplossing vinden

Als er problemen rond een scheiding zijn of als u tegen een conflict aan zit of zelfs al een conflict heeft met de buren, een familielid of een collega dan is dit ontzettend vervelend. Wat er ook aan de hand is, u en de andere partij willen dit graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Soms is dit niet altijd mogelijk zonder hulp van een derde. Kies daarom voor mediation in Lelystad, zodat het conflict op de problemen snel en makkelijk opgelost kunnen worden.

Hoe een mediator werkt

Mediation is heel anders dan een rechtszaak. Waar er twee advocaten zijn voor elke partij is er maar één mediator voor beide, waar een rechter een oplossing verzint voor de partijen zal een mediator met de cliënten een oplossing verzinnen en waar een rechtszaak zorgt voor vijandigheid zorgt mediation voor vertrouwen en een collegiale aanpak. Zo komt er geen escalatie, zal alle informatie vertrouwelijke blijven en zal er een oplossing komen waar alle partijen mee akkoord zullen gaan.

Meer weten?

Als u meer wilt weten en een mediator in de buurt wilt zoeken voor het oplossen van uw conflict, klik dan hier. Op de website vindt u alle informatie en vindt u alle mediators. Vragen kunt u achterlaten bij de contactgegevens op de website.