Magazijn laten inrichten

Afgelopen jaar heeft ons bedrijf het pand uitgebreid. Dit omdat ons bedrijf groeiende is, en er in ons magazijn gewoonweg geen plek meer was voor alle goederen die wij verkopen. Om deze reden heeft mijn baas dus nog een gehele nieuwe magazijn achter het bedrijf laten bouwen, en heeft hij vervolgens een specialist ingehuurd die de magazijninrichting zou doen. Aangezien er bij de magazijn die we nu hebben gewoonweg ruimte slecht benut werd, wou mijn baas de inrichting van de magazijn laten gebeuren door een echte specialist.

Een afspraak was snel gemaakt

Een afspraak met de specialist was al snel gemaakt. Via de website van de specialist kun je gratis een offerte vragen die wij spoedig hebben ingevuld en opgestuurd. Vervolgens zijn de specialisten bij ons op de zaak gekomen voor het inspecteren van de magazijn. Zij keken waar de kansen lagen, en waar zij de magazijnstellingen het best zouden kunnen plaatsen. Al heel snel werd duidelijk dat we hier met echte vakmensen te maken hadden.

Wil jij ook een specialist de inrichting van jouw magazijn laten doen? Klik dan op de linkjes in dit blog en neem spoedig contact op met de specialist. Een magazijn inrichten moet je altijd laten doen door echte vakmensen. Op deze manier benut je altijd nuttig de ruimte.