Logo laten ontwikkelen

Ter promotie van ons bedrijf hebben wij een groot evenement in de stad georganiseerd. Hiermee hoopten wij naamsbekendheid te creƫren in de omgeving voor ons bedrijf. Op deze manier hoopte wij meerdere klanten naar ons toe te lokken. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij koffiebekers laten bedrukken. Plastic koffiebekers bedrukken kan je heel gemakkelijk laten doen, gezien het feit dat je met de specialist via internet contact kan zoeken.

”Wij hadden nog geen logo voor ons bedrijf”

Echter hadden wij nog geen logo voor ons bedrijf, en zou in eerste instantie alleen de naam van het bedrijf op de koffiebekers bedrukt worden. Echter gaf de specialist ons ook nog de optie om een logo door hun te laten ontwerpen, die zij vervolgens op de bekers zouden bedrukken. Binnen 2 dagen kregen wij een voorstel van een geweldig logo die hedendaags nog altijd als logo wordt gebruikt voor ons bedrijf. Dit hebben wij dus allemaal te danken aan de koffiebeker specialist, die dus op meerdere gebieden een echte specialist is.

Wil ook jij koffiebekers in allerlei soorten en maten aanschaffen (in grote partijen), en wil jij dit gemakkelijk vanuit je luie bureaustoel doen? Klik dan voor meer informatie over de koffiebeker specialist op de linkjes in dit bovenstaande artikel!