LG G3 reparatie

LG G3 reparatie

De LG G3 is een telefoon, die ver voor zijn tijd vooruit is, om een standpunt te creëren in de hedendaagse markt. Na het succes van Samsung, Sony en HTC met hun nieuwe modellen, ziet LG in dat het nu tijd is dat zij de markt veroveren.

De hoofdfuncties van het systeem:

Er zijn een aantal functies die LG dit jaar flink verbeterd heeft.  De G3 beschikt over een QHD scherm, welke beschikt over 3.6 miljoen pixels, bijna een verdubbeling ten opzicht van de Samsung Galaxy S5 die op heden over 2 miljoen pixels beschikt. Hierdoor is het beeld altijd scherp waar u ook mee bezig bent.
Het zal geen verassing zijn als alle toekomstige toestellen gebruik zullen maken van het QHD scherm.

 

Gloednieuw interface ‘smart is het nieuwe simpel’

De meeste klachten die men had met de G2 was toch wel de interface. Het zat zo vol, dat als je een bericht binnen kreeg je moest scrollen om je bericht te vinden. De nieuwe G3 maakt gebruik van een simpel tegel concept.  Alle apps hebben ook een eigen kleurcode, waardoor je niet in de war raakt met meerdere apps op je telefoon.
Verder is de homescreen door middel van een aparte tab ook aangepast voor het weer, het nieuws en tips.
Het toetsenbord is er op vooruit gegaan. Zo kun je het toetsenbord op grootte aanpassen en leert het van je woorden, waardoor het makkelijker spellingfouten kan oplossen.
Ook werkt het netwerk van de G3 veel beter, het heeft geen probleem om tussen wi-fi en 4G te wisselen en het surft snel en gemakkelijk over internet, of u nou de ingebouwde browser of Google Chrome gebruikt.

13 Megapixel camera met laser autofocus

De nieuwe camera op de G3, heeft een nieuw verfrissend uiterlijk en een nieuwe interface.
De interface is weer lekker simpel gemaakt, en bevat de camera, video record, instellingen en back button zodat je meer zicht hebt op het beeld. U kunt gewoon op het scherm tikken en de camera focust de foto en maakt een foto.

Het punt wat deze camera zo bijzonder maakt, is toch wel de laser auto focus.  Deze functie biedt tot op heden de snelste auto-focusing die er op de markt te vinden is. Door middel van een infrarood signaal, absorbeert het systeem informatie over de omgeving en creëert het onmiddellijk een heldere foto waar de camera gebruik van kan maken.

Verder bevat de telefoon uiteraard ook een ‘’selfie’’ frontcamera, met 2.1 megapixels. De camera is een stukje groter gemaakt, zodat je zelfs met nog meer mensen op de foto ermee kunt.  De camera heeft ook een unieke functie om foto’s te maken. Steek je hand uit en bal deze tot een vuist, hierdoor start de telefoon automatisch met een timer. Dit systeem is uitstekend voor momenten waarbij je niet beide handen kan gebruiken en niet op het scherm wilt drukken.

Een ander unieke functie is de frontcamera, die beschikt over een flitsfunctie. Het scherm wordt gedeeltelijk wit, waardoor het gezicht beter belicht wordt.

Het design van de telefoon

LG was zelfverzekerd om een aantal functies van het design van de G2 aan te passen.

Een van deze nieuwe designs is dan wel toch de metallic skin. Het plastic is op zo een manier opgepoetst, dat deze lijkt op metaal. Verder is het mogelijk om de achterkant los te maken, zodat je gemakkelijk de batterij kunt vervangen en een micro SD kaart in uw toestel kunt stoppen. Op dit moment maakt de G3 gebruik van een 16GB & 32GB SD kaart

De telefoon beschikt over een 5,5inch scherm en handige sneltoetsen aan de telefoon. Zo is de powerknop rond gemaakt en de volumeknoppen wat rechter waardoor u snel alles kunt gebruiken wanneer u maar wilt. Ondanks het grote scherm kan men er goed mee overweg en in combinatie met de knoppen op de telefoon, vliegt u  zowat door alles heen.

 

Conclusie

De G3 is een telefoon die zich tussen alle nieuwe smartphone modellen op de markt zeer sterk weet te houden. Het design van de telefoon is er ook op vooruit gegaan en ook de camera is zeer krachtig, zodat je daar altijd de beste foto’s mee kunt maken.

Het valt goed aan de interface op te merken dat deze veranderd is. Het is netjes, simpel en eenvoudig, maar biedt toch alles wat je nodig hebt. De batterij is ook zeer krachtig en gaat net zo lang mee als de concurrentie. Wat eigenlijk zeer interessant is als je bedenkt dat de QHD scherm veel meer kracht nodig heeft om te draaien

Je kunt echt zien dat LG de laatste periodes gegroeid is, omdat zij al hun kritiek en fouten onder de loep nemen en deze verbeteren.

Bent u op zoek naar een LG G3 scherm reparatie en woont u in Haarlem en omstreken?

Dan kunt u terecht bij VistaRepair.
Bezoek onze website (www.vistarepair.nl) voor meer informatie.