Lederen herenriemen horen bij een kostuum

Beste kostuumdragers, houden jullie erg in de finishing touch van je kostuum? Met de riem maak of kraak je de hele outfit, let er dus goed op wat je er mee doet. Herenriemen en vooral de business lederen versies zijn noodzakelijk om een outfit te creëren die in balans is. Dit doe je vooral door goed in de gaten te houden wat het kleurgebruik en materiaalgebruik van de rest van je kleding is maar daarbij ook lettend op je schoenen.

Door suède schoeisel te integreren met de suède lederen riem ontstaat er eenheid in materiaalgebruik. Vaak draag je lederen schoeisel in het zwart of bruin, zeker onder een kostuum. Het is dan dus ook aan te raden de lederen heren riem in hetzelfde kleurgebruik te integreren in de kleding, op die manier is er harmonie en rust maar zeker ook professionaliteit die uitgestraald wordt.
Zeker zakelijke riemen hebben geen tierelantijntjes zoals figuurtjes, grote opzichte gespen met een duur merk maar rustige gespen en dito leer. Zaak is dan ook dit juist te gebruiken, zeker bij een mooi kostuum hoort een goede riem. Het is soms ook leuk te kijken naar collega’s of bijvoorbeeld politici of andere mensen in een representatieve functie hoe deze mensen de riem dragen, je kunt daar veel tips uit halen die je bij de eigen kleding kunt gebruiken. Op deze website helpen ze je er graag mee op weg, zeker als je niet zo vaak kostuums gedragen hebt kan het een gok zijn.