Laurier bestellen

Bent u opzoek naar laurieren? Bij Laurier Winkel zijn de producten makkelijk online te bestellen. U hoeft voor de producten die u wilt dus niet de deur uit. Laurier Winkel verkoopt verschillende laurieren, hieronder staan de producten die op Laurier Winkel verkocht worden:

  • Prunus laur. Rotundifolia
  • Prunus laur. Novita
  • Prunus laur. Caucasica
  • Prunus laur. Etna
  • Prunus lusittancia Augustifolia

Laurieren van top kwaliteit

De laurieren die verkocht worden op Laurier Winkel zijn altijd van zeer goede kwaliteit. De laurieren zijn minimaal 1 keer verplant, zodat u verzekerd bent van een sterke en gezonde plant. Ook worden de laurieren regelmatig bij gesnoeid zodat de plant een langere levensduur heeft, en u dus zo lang mogelijk van de plant kunt genieten. De vuistregel van Laurierwinkel is dat er voor 01 oktober en na 30 april geen laurier uit de grond gaat. Geen laurier uit de grond gaat. Bij laurierwinkel kunt u dus vanaf 01 oktober heel eenvoudig laurieren van top kwaliteit bestellen, die ook nog eens snel leverbaar zijn.

Snelle levering van laurieren

De bezorgservice van Laurier Winkel is erg professioneel. De producten worden door heel Nederland thuis afgeleverd. Wanneer u de laurier besteld heeft, kunt u ze binnen 48 uur in huis verwachten. Laurier Winkel bezorgt zelfs in Duitsland en Belgiƫ. Als u producten naar het buitenland wilt laten bezorgen, geldt er een iets langere levertijd. De levertijd naar het buitenland is namelijk 4-5 werkdagen. Wilt u de producten liever ophalen? Dan kan dit natuurlijk ook. U kunt de producten ophalen bij een kwekerij in Niebert. Als u wilt weten waar de kwekerij precies ligt, kunt u altijd contact opnemen met Laurierwinkel.