Koop een Bellfires Derby bij Haardenexpert

Als familie bij u altijd op de eerste plek komt, vindt u het waarschijnlijk erg belangrijk dat uw huis een fijne plek is waar iedereen bij elkaar komt om te ontspannen en bij te kletsen. Heeft u een gezellige woonkamer, maar mist u nog wat sfeer en warmte? Een mooie openhaard kan dan de uitkomst bieden. Veel mensen weten niet dat het aanbod aan openhaarden ontzettend is uitgebreid en dat u dus niet standaard meer hoeft te kiezen voor de klassieke houtkachel met schouw. Houdt u bijvoorbeeld meer van moderne kachels? Dan is de Bellfires Derby wellicht iets voor u.

Wat is de Bellfires Derby voor soort haard?

De Bellfires Derby is een gashaard die in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Daarnaast is het een haard die goed past in een modernere woning. U kunt hem bijvoorbeeld in een strakke kolom laten plaatsen en hem laten functioneren als roomdivider tussen de woon- en eetkamer.

Bekijk de mogelijkheden online

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Bellfires Derby? Ga dan snel naar de website van Haardenexpert waar ze deze gaskachel verkopen. Hier vindt u tevens de verschillende keuzemogelijkheden die bij deze kachel komen kijken. Wilt u bijvoorbeeld keramische houtstammen of liever witte kiezels? Ga snel naar de site om de verschillende opties te bekijken.