Kleine behandelingen

De perfecte paar lippen, wanneer heb je dat? Je lippen horen de blikvangers van het gezicht te zijn. Wanneer je lippen de aandacht trekken is dat al genoeg, of het nou volle of smalle, symmetrische of asymmetrische lippen zijn. Iedereen is uniek in zijn eigen soort, vandaar dat niet iedereen op elkaar lijkt. Toch zijn er mensen die volle, symmetrische lippen als de ideale lippen zien. Zij vinden mooi gevormde lippen een jeugdige en sensuele uitstraling hebben. Het voller maken van je lippen is geen heftige ingreep. Met een eenvoudige behandeling kun je mooie en vollere lippen krijgen.

Je lippen vergroten is niet de enige eenvoudige cosmetische ingreep. Voor weinig haren bij de wenkbrauwen, kan je een wenkbrauwtransplantatie overwegen. Met deze behandeling kan je vollere wenkbrauwen krijgen of de kale plekken opvullen. De haren voor de wenkbrauwen worden van het achterhoofd gehaald. Er kunnen tussen de 150 tot 500 haartjes worden gebruikt. Na een paar dagen zullen de wenkbrauwen vastgegroeid zijn en na 3 tot 4 maanden zullen er nieuwe wenkbrauwen groeien. Door veroudering kan de huid van het voorhoofd verslappen. Als gevolg zullen je wenkbrauwen naar beneden zakken. Door middel van botox kunnen de wenkbrauwen weer worden gelift. Daarnaast kan je ook operatieve ingreep doen, maar dan moeten je klachten wel heel groot zijn.

Naast wenkbrauwtransplantatie heb je ook wimpertransplantatie. Hier wordt ook het haar van het achterhoofd gehaald en op de bovenste oogleden getransplanteerd. Na de behandeling moet je de nieuwe wimperharen wel goed verzorgen omdat het nog steeds achterhoofd haren zijn. Je moet ze elke week knippen en krullen voor een mooi resultaat van volle wimpers.

Verder zijn er nog tientallen ingrepen die je kan uitvoeren om het gezicht perfect(er) te maken. Ook kan je ook correcties ondergaan, wanneer je last hebt van bepaalde onderdelen in het gezicht.