Kinderopvang Bloemendaal is een goede partner!

Mijn vrouw en ik hebben alle twee een fulltime baan en moeten daar erg goed onze best voor doen. Willen we onze baan behouden en willen we toekomst houden. Nu wordt er dan vaak gezegd dat dit heel erg te maken heeft dat dit komt omdat we erg bedrijfsmatig zijn ingericht. We willen een goed bedrijf runnen en krijgen daar automatisch geluk mee, maar het echte geluk krijg je pas wanneer je een kind krijgt. Dan pas wordt je echt gelukkig van alle kleine dingen op de wereld en ga je van ieder moment genieten. Een nadeel daarvan was wel dat we onze baan opzij moesten zetten. Totdat we op het geniale idee kwamen om een kinderopvang in de buurt van Bloemendaal op te zoeken

Kinderdagverblijf

Het is een kinderdagverblijf waarbij een peuterspeelplaats bij is ingevoegd. Dit heeft als voordeel dat we de kinderen een langere tijd bij dit kinderdagverblijf kunnen laten. Nu zult u vast wel gaan zeggen dat dit echt niet kan omdat je van je er voor je kind moet zijn! Maar onze kinderen werden er erg gelukkig en blij van. Ze gingen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes nog langer spelen bij dit verblijf.

Kinderdagverblijf Haarlem

Onze kinderen zijn naar het kinderdagverblijf in Haarlem geweest en hebben daar echt een toptijd gehad. Wilt u meer weten over dit kinderdagverblijf, ga dan naar de website en zoek naar meer informatie. Het is voor ons één groot succes gebleken, dus waarom zou dit bij jou kinderen er niet in zitten?