Kiezen voor een makelaar

In Nederland zijn veel goede makelaars te vinden. Zij kunnen er voor zorgen dat je woning snel wordt verkocht. Een van deze goede makelaars is De Haan. Zij zijn al enige tijd bevestigd in Epe en vanuit deze uitvalbasis zorgen ze er voor dat er veel huizen succesvol worden verkocht. Ben je in geïnteresseerd in de diensten van De Haan Makelaars? Ga dan eens bij hen langs.

Bezoekadres:
De Haan Makelaars Epe

Brinklaan 5

8161 CW Epe

http://www.dehaan-makelaars.nl

Het kiezen van een makelaar vereenvoudigt het verkoopproces. Heb je desondanks besloten om je woning zelf te verkopen, dan betekent dit niet dat je helemaal geen beroep hoeft te doen op een makelaar. Een makelaar kan altijd een taxatie doen of advies geven over de vraagprijs. Voor het afhandelen van bepaalde formaliteiten kun je eveneens naar een makelaar gaan.

Verkooptijd

In Nederland worden woning in 2015 langzaam maar zeker steeds sneller verkocht. In een stad als Amsterdam worden veel woningen zelfs binnen een aantal weken verkocht. In Nederland is de gemiddelde verkooptijd van een woning circa 9 maanden. Het gaat dan voor de duidelijkheid om particuliere verkoop, zonder tussenkomst van een makelaar. Bij een traditionele makelaar duurt het ongeveer vijf maanden. Zoals uit de cijfers blijkt kun je dus het beste voor een makelaar kiezen.

Kopen van een woning

Niet alleen het verkopen van een woning kun je laten doen door een makelaar. Dat geldt eveneens voor het kopen van een woning. Een makelaar heeft als het om huizen gaat natuurlijk verstand van zaken en dat komt ook bij het kopen van een woning zeker van pas. Tijdens bezichtigingen kan de makelaar je van advies voorzien en mogelijk dat zo’n persoon ook voor jou de onderhandelingen kan doen met de verkopende partij. Door zijn onderhandelingsvaardigheden kun je misschien nog wat van de verkoopprijs afsnoepen.