keuring overheaddeuren

Voor u als bedrijf is het heel belangrijk dat je altijd minimaal één keer per jaar uw overheaddeuren laat keuren. Wanneer u dit niet laat doen is de kans vele malen groter dat uw overheaddeuren stil komen te staan.

Keuring overheaddeuren

Door uw bedrijfsprocessen te waarborgen is het handig om uw overheaddeuren te laten keuren door ROMASS Business. Bij ROMASS Business zijn wij al meer dan 20 jaar vakspecialist, zijn wij binnen twee uur ter plaatse, kunnen we alle merken en typen overheaddeuren keuren en geven we jaarlijks duizenden keuringen aan overheaddeuren. Bij ROMASS Business bieden wij verschillende servicepakketten aan om overheaddeuren te keuren. Hierbij worden de geplande keuringen altijd afgestemd op de behoeften van de klanten. Afhankelijk van de leeftijd, de gebruiksomgeving, de gebruiksintensiteit en de conditie kiest u het pakket dat het beste bij uw overheaddeuren past. ROMASS Business doet dit voor alle merken en typen overheaddeuren.

Bij ROMASS Business worden de monteurs regelmatig bijgeschoold en beschikken ze over de benodigde certificaten. Zo hebben onze monteurs kennis over de nieuwste technieken en nieuwste merken en typen overheaddeuren. Daarnaast zijn onze monteurs ook uitstekend uitgerust. Zo beschikken onze monteurs over verre weg de meeste gereedschappen en reserveonderdelen die bij hun in de servicebus liggen uitgerust. Verder ben je als bedrijf ook wettelijke verplicht om je overheaddeuren te keuren. Onze monteurs doen uw overheaddeuren volgens de wettelijke verplichtingen keuren, zodat uw deur weer helemaal in topconditie is.