Kerstpakketten online bestellen

Het is natuurlijk pas net Kerst geweest (we leven momenteel in januari) maar de gang van zaken rondom de kerstpakketten blijft het hele jaar doorgaan. In het begin van het jaar wordt er vooral bezig gegaan met het samenstellen van de verschillende pakketten en het regelen van de producten en/of leveranciers. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat de kerstpakketten op het juiste moment worden geleverd. Daarom wordt ook het vervoer goed georganiseerd. Zo krijgt iedereen de juiste kerstpakketten op het juiste adres.

Waarom kerstpakketten geven dankbaar is

Kerstpakketten stammen af uit de tijd dat het personeel weinig te besteden had. Door een kerstpakket hadden de gezinnen een luxe diner tijdens de kerstdagen. Deze traditie is voortgezet en kent inmiddels vele vormen. Tegenwoordig heb je bijvoorbeeld kerstpakketten met presentjes zoals Rituals producten, drankpakketten waar een goede fles wijn centraal staat of een cadeaubon waarbij het personeel zelf op zoek kan gaan naar een passend cadeau. In ieder geval is het de manier om als werkgever je personeel (maar ook klanten) een bijzonder bedankje te geven.

Statistieken van kerstpakketten

Bedrijven gaven gemiddeld 35 euro uit per personeelslid in 2014. In 2012 was dit nog 32 euro, dus daar zit een goede trend in. Ook beslissen bedrijven steeds later over het kerstpakket. Een paar jaar geleden was alles nog voor de zomer geregeld. Nu beslissen bedrijven steeds later, soms pas diep in het najaar.  Dat is dus de reden dat de bedrijven die kerstpakketten leveren er het hele jaar mee bezig zijn.