Kantelpoort veer kapot? Laat hem direct vervangen

Is de veer van je kantelpoort kapot? Dan is de kans groot dat je jouw poort niet meer open of dicht kunt krijgen. Dit omdat een veer een belangrijk onderdeel is om ervoor te zorgen dat een kantelpoort goed open en dicht gaat. Een gebroken veer kan vervelende situaties opleveren. Wellicht kan je auto de garage niet meer uit of in. Of gaat de poort niet meer dicht waardoor je jouw woonhuis niet kan afsluiten. ROMASS begrijpt dat dit erg vervelend is en komen daarom zo snel mogelijk langs om de veer te vervangen.

Veren voor kantelpoorten op maat

ROMASS beschikt over een Spare Parts Centre waar onderdelen voor onze klanten op maat worden gemaakt. Een van de onderdelen die we in ons productiecentrum op maat maken zijn veren voor kantelpoorten. We beschikken over een ruime voorraad van torsie en trekveren in alle maten en van alle merken poorten. Onze huidige verenproductie biedt een keuze in draaddiktes van 4,5mm tot 11mm, veerdiameters van 51mm, 67mm, 95mm en 152mm. Verder kunnen de veren worden geproduceerd met een kabelschijf of uitgebogen worden op drie verschillende manieren, zodat deze ten allen tijden passen op elk type garagepoort van elk merk.

Wanneer je een van onze ervaren techniekers heeft ingeschakeld om een nieuwe veer te monteren, gaat de technieker allereerst de huidige veer opmeten en de afmetingen doorgeven aan de medewerkers van ons Spare Parts Centre. De medewerkers van ons productiecentrum gaan op basis van de juiste afmetingen en type veer aan de slag. Zodra de kantelpoorten veren op maat zijn gemaakt, komt er een technieker naar je toe om de nieuwe veren te monteren. Naast het monteren van de veer, stellen we de poort ook goed af zodat deze optimaal functioneert en soepel open en dicht gaat.

Technieker inschakelen

Wil je een van onze vakkundige techniekers inschakelen? Geen probleem. Je kunt via onze website snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in ons aanmeldingsformulier in te vullen dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen om de maten voor de veren van uw kantelpoorten op te meten. Van de gemaakte afspraak ontvang je ook een bevestiging per mail. De technieker komt op de afgesproken dag en tijdstip naar je toe. Zodra de veren voor kantelpoorten op maat zijn gemaakt, komt er nogmaals een technieker naar je toe om deze te monteren.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.